Maty ? Wyczesana sprawa ;D
Ja poza moimi zajeciami w szkole tanca tez skacze na macie ;D
Ja bym tego do tańczenia nie zaliczał, bo ja na tych szybkich kawalkach raczej chodze po macie - lepiej sie ogarnia ;D
Poza tym do stepmanii (czy DDR itp) mozna sciagnac full piosenek ;P
Dla zainteresowanych:
http://www.flashflashrevolution.com/sims/
doradźcie mi - chciałabym sobie sprawić taką matę:
1. najchętniej dwuosobową
2. z dużą ilością piosenek
3. i tu mam problem do pc czy do tv...? jeśli z pc jest więcej piosenek to w sumie mogłoby być
możecie mi polecić jakieś maty?
Taka mata to nawet fajna rzecz, mnie się tam podoba, gdyby była okazja i kasa, to bym sobie ją sprawiła. ;>
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
To mój pierwszy post tutaj Witam więc.
Dopiero teraz udało mi się tutaj zarejestrować bo internet mam właściwie od kilku godzin
A od godziny czytam to forum
bo sklep jest w Krakowie to sobie odebrałem matę osobiście. Właściwie to koleżanka mi kupiła tę matę bo ja to w kupywaniu przez interne to lewy jestem wole dotknąć "pomacać" i dopiero kupić
Ale nie o tym chciałem, mata była już z oprogramowaniem a jako że nie miałem internetu to komputer służył mi prawie tylko do obsługiwania maty
Jest tylko jeden mankament z tą matą przy intensywnym treningu przyszeła do mnie sąsiadka z dołu i dostałem taki opierdziel że szkoda gadać. W sumie to się jej nie dziwię bo takie tupanie może wnerwić, szczególnie jak długo to trwa.
Może macie jakieś sposoby na zmniejszenie takiego tupania, próbowałem juz na materacu i kocu ale to nic nie daje :/
_________________ O, Miłość to tylko taniec, gdzie na skrzypkach przygrywa Czas!
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum