Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-11-19, 16:38 Krytycznym okiem - Marcin Mroziński
Marcin Trudno będzie pisać o panie Marcinie „wieczny banan” Mrozińskim, gdyż jest on moim faworytem. Ale jak z palca można z każdego uczestnika wyssać coś irytującego.
Po pierwsze – już chyba wiecie, że nie cierpię historii „z życia wziętych”. Taką zaserwował nam Marcin w ostatnim odcinku. Oczywiście było to wytłumaczenie jego niewytłumaczalnej radości z wszystkiego, ale mimo to, choć mu współczuję, nie spodobało mi się. Mowa była o sekretach tancerzy, po Marcinie spodziewałam się czegoś szalonego. W wolnych chwilach skacze z samolotu albo pokaże nam [już znane] zdjęcia z turniejów tańca towarzyskiego. A tu? Wypadek. Straszna rzecz, owszem, ale według mnie zupełnie niepotrzebna.
Po drugie, tu trochę wątpliwości. Jak wszyscy wiemy, Marcin to dobry duch tego programu. Kiedykolwiek nie spojrzymy w ekran – tam roześmiany pan Mroziński. Oczywiście jestem jak najbardziej na tak, ale nie przypomina wam się historia Jokera, bohatera „Batmana”? Albo, jakby Marcinowi wstrzyknęli botoks i twarz zastygła mu w uśmiechu? Albo jest bardzo dobrym aktorem i potrafi stworzyć tą całą otoczkę szczęścia wokół siebie?
Wątpliwości mogłoby być na pewno jeszcze więcej, ale pozostańmy przy wersji, że Mrozek to po prostu równy gość.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Ree, jak zobaczyłam : krytycznym okiem - Marcin Mroziński to z wrażenia wył kompa Brawa za odwagę Ja bym się tego nie podjęła ..
ale bądźmy sczerzy bardziej krytycznego oka nie da sie zrobić
Dla mnie Marcin jest tak pozytywną osobą i świetnym tancerzem, że wad w nim nie widzę, generalnie nic mi w nim nie przeszkadza
_________________ Spójrz... Stoję między słowami. Usłysz... Stań obok mnie.
YCD1-1.GaUa,2.Diana 3 Roofi
YCD2-1.Kryspin,2.Kasia K.3,Aneta
YCD3- 1. Marcin i Bzyga 2.GabryŚ 3.Niecik
Wysłany: 2008-11-19, 16:47
shanon190 napisał/a
Brawa za odwagę
jakie brawa, taka praca
ale krótszego oka to jeszcze chyba nie było. no i z treścią dałam ciała, ale już nic innego nie mogłam wymyślić.
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
A tu? Wypadek. Straszna rzecz, owszem, ale według mnie zupełnie niepotrzebna.
Mogło się to potoczyć inaczej i nie oglądalibyśmy go w ycd.
Takie zdarzenia pozostają długo w pamięci, więc w ogóle nie dziwię mu się, że o tym wspomniał....
Mogło się to potoczyć inaczej i nie oglądalibyśmy go w ycd.
Takie zdarzenia pozostają długo w pamięci, więc w ogóle nie dziwię mu się, że o tym wspomniał....
Dokładnie. Nie uważam żeby to była jakaś ckliwa historyjka z życia.
Przyznam, że czekałam z niecierpliwością na krytyczne o Marcinie.
_________________ so i won't hesitate no more, no more
it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate
our time is short
this is our fate,i'm yours.
będę szczera-nie podoba mi się ten art. jakiś taki wydumany. nie widzę powodu by w krytycznym nie miałby się pojawić ktoś po raz drugi jeśli nie ma się do czego przyczepić u tego,kto jeszcze nie był.
Hm, zgodzę się troszkę z Niką. Do Marcina nie ma się o co przyczepić, takie moje zdanie.
A poza tym, to trochę mi "oczy wyszły" jak zobaczyłam tytuł.
_________________ all the things i carry with me
and all the things i left behind
and all the things that wait to meet me
hover in the air tonight.
i love you, i miss you, i cannot see your face.
Wysłany: 2008-11-19, 17:45
Nika napisał/a
będę szczera-nie podoba mi się ten art. jakiś taki wydumany. nie widzę powodu by w krytycznym nie miałby się pojawić ktoś po raz drugi jeśli nie ma się do czego przyczepić u tego,kto jeszcze nie był.
nie no spoko, będę pamiętać na przyszłość
impossible_x3 napisał/a
Nie uważam żeby to była jakaś ckliwa historyjka z życia.
a w moim odczuciu jednak jest. jakoś nie widzę różnicy między tym przypadkiem, a np. michałem, o którym wcześniej pisałam. no, ale to tylko moja opinia
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
a w moim odczuciu jednak jest. jakoś nie widzę różnicy między tym przypadkiem, a np. michałem, o którym wcześniej pisałam. no, ale to tylko moja opinia
To miała być jakaś zaskakująca ciekawostka o tancerzach. Ta chyba zaskoczyła wszystkich, prawda? Więc nie widzę powodu aby wrzucać to do krytycznego.
_________________ so i won't hesitate no more, no more
it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate
our time is short
this is our fate,i'm yours.
Jeśli mam być szczera to jest to chyba jedyny nieudany art w tym dziale. Bez urazy Ree, ale to takie lanie wody Tak na dobrą sprawę to do Mroożka naprawdę nie ma o co się przyczepić. Bo co, o wypadek który opowiedział? Na pewno miałby co innego do oznajmienia, ale jeśli uznał za stosowne podzielić się tym z telewidzami to nie widzę w tym nic złego
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
Ja się nie zgadzam z opinią Ree. Marcin po prostu cieszy się życiem, bo po tym wypadku bardziej zdaje sobie sprawę z tego, że w każdej chwili może zginąć niż inni ludzie, którzy nie doświadczyli nigdy czegoś takiego.Jeżeli chodzi o zdanie 'jakby Marcinowi wstrzyknęli botoks i twarz zastygła mu w uśmiechu ' to całkowicie się z tym nie zgadzam.On po prostu ma się z czego cieszyć. Jest w programie gdzie może pokazać co umie, idzie mu bardzo dobrze, znalazł wielu przyjaciół i najważniejsze, cieszy się, że wciąż żyje.
_________________ "Gadanie o muzyce jest jak tańczenie o architekturze'' - Serj Tankian <3
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum