Wysłany: 2008-11-19, 20:09 Uczestnicy You Can Dance na deskach teatru.
8 listopada odbyła się premiera spektaklu 'Morosophus' w Teatrze Dramatycznym w Białymstoku.W tej sztuce wystąpiło trzech chłopaków znanych nam z You Can Dance. Błażej 'Bzyga' Górski i Karol 'Niecik' Niecikowski z trzeciej edycji oraz Rafał 'Roofi' Kamiński z edycji pierwszej.Jutro to samo przedstawienie odbędzie się w Warszawie w Centralnym Basenie Artystycznym.
_________________ "Gadanie o muzyce jest jak tańczenie o architekturze'' - Serj Tankian <3
Ostatnio zmieniony przez Szczypior102 2008-11-19, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
_________________ so i won't hesitate no more, no more
it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate
our time is short
this is our fate,i'm yours.
Squirellia, opowiedz, hm? Jak było, co się działo. Pisz!
_________________ all the things i carry with me
and all the things i left behind
and all the things that wait to meet me
hover in the air tonight.
i love you, i miss you, i cannot see your face.
Wiek: 16 Dołączyła: 29 Mar 2008 Posty: 79 Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-11-19, 20:58
No więc tak.
(siedziałam koło dziewczyn z FP2, wiem, że nie na temat ale musiałam to napisac )
No więc tak.
Siedziałam w rzędzie 9, miejsce 12. Pierwsza scena jak jakiś gucio nakłada maskę
Potem bardzo optymistyczna scena, jak sobie 'ludziki z różowego świata' (nazwa wymyslona , czyli: Karol, Bzyga, i jeszcze inni ) chodzą i tańczą i tak maja bardzo fajnie tam, ale giedy schodzą ze sceny to wchodzi ten gucio z kolegą i na boskiej dekoracji maluja jakąś czachę. No i sobie ida. A potem wchodzą znowu ludziki i Karol znajduje czachę i oni ją zamalowuja różową farbą .
I potem sie tam różne rzeczy inne ciekawe dzieja, ale to bylo najciekawsze
A i jecze był sam koniec najlepszy, jak był bis i tańczyli freestyle i jak Bzyga tańczył i jakieś głupawe hot13 wiszczały tak, że on sam się śmiał
Jaka szkoda, że mam taki kiepski refleks, chętnie bym to zobaczyła na żywo. Tak czy inaczej dzięki za podzielenie się wrażeniami i link do fotoreportażu, Squirellia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum