hmm mnie tez zastanawialo po co chlopakom te chustki na szyi...moze to tak a'la wild wild west ??
musze sie streszczac bo malo mam czasu a duzo chce napisac
no to tak...fajny grupowy uklad na poczatku.
Nati i Tito...na szczescie roznica wzrostu sie nie rzucala w oczy...fajna piosenka,stroje tez,dobra wspolpraca,rownowaga..ale mnie nie powalili
Dianka i Roofi...jak dla mnie byli swietni oboje ...milo sie ich razem oglada choc Diana faktycznie jakby lepsza
Maciek i Ania - tym razem lez nie bylo he he ale mi sie podobalo ,wygladalo bardzo profesjonalnie i Ania swietnie wypadla mimo tego zebra peknietego (Maciek ja wykonczyl )nie podobal mi sie tylko jej stroj -takie zlotko od cukierka w przeciwienstwie do Macka ktory byl super ubrany ogolnie-oby tak dalej
Piotrus i Maria - skazani na siebie uklad bardziej mi sie podobal niz ten zeszlotygodniowy (pomijajac trik z koszulka ) fajny beatbox na dachu -znasz game?
znam Gaue!
Blazej i Ida -nie wiedzialam ze oni sie znaja z teatru te docinki =>typowo kolezenskie hehe...ich paso bylo takie...nie pasowe tzn zbyt nowoczesne zbyt rockowe malo w tym bylo klimatu tego tanca ..
co do solowek to podobaly mi sie wszystkie...a najbardziej Piotra =>zawodowska mimika twarzy i wczucie sie w muze...super...no i standardowo Roofi ..zwlascza koncowka
Diana jakby mniej ..bardziej stroj mi sie jej podobal i stylizacja
Ida ..tak po swojemu..nie porwala mnie..
Blazej fajny...swietna muza i tak inaczej niz wszyscy nie wiem dlaczego odpadl spodziewalam sie ze Tito odpadnie ...a Tito solowka taka nawet byla...tak lekko zatanczona
Ahhh.. Mnie to się w dziewiątym odcinku podobałał HH Diany i Roofiego ^^ może nie było synchronów równych, ale ten taniec miał to coś i naprawdę wciągał A chemia między nimi aż przez telewizor wychodziła xDDD
[ Dodano: 2008-02-13, 19:20 ]
Przepraszam, że post pod postem.. Nie wiem, gdzie o to zapytać.. Czy ktoś z Was ma nagrany cały 9 odcinek? Albo jeśli nie cały to opening i zakończenie, kiedy są napisy i wszyscy się żegnają? Byłabym baaaaardzo wdzięczna ^^
_________________ Taniec dla wszystkich!
www.danceforall.fora.pl Zapraszam!
"Tańcz w rytm muzyki swojej Duszy - nigdy inaczej".
hmm mnie tez zastanawialo po co chlopakom te chustki na szyi
to sie nazywa arafatka. Tez mam takie coś, to sie zakłada jako szalik albo taki element ozdobny.
yeaaah hh Diany i Roofiaka po prostu the best..nie to co ta sama technika z Anka..
_________________ Things have never been so swell
I have never failed to fail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum