Wysłany: 2008-06-15, 20:14
a do mnie wiadomosc nie doszła.:(
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wysłany: 2008-06-15, 22:04
ok. juz wiem. bede dalej gadac z Av, a potem ci wszytsko powiemy.
[ Dodano: 2008-07-18, 22:27 ]
hm.. wiec mam taka propozycje zeby usunac ankiete z strony glownej. bo jest troche przestarzala. bo II edycja sie juz skonczyla;p
Avensy69 V.I.P
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 678 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-19, 17:55
A może dało by się powiększyc miejsce na rozmiar bannerów ? (:
A może dało by się powiększyc miejsce na rozmiar bannerów ? (:
bannery są jakie są, żeby za dużo miejsca z serwera nie zżerały to samo z avkami
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Avensy69 V.I.P
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 678 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-21, 14:45
AAA... znowu ten sam problem, miejsce na serwerze itp itd. Rozumiem, ale szkoda. Przeglądając inne fora zauważyłam, że tam więcej miejsca na to poświęcają dlatego pytam ;]
Można zmienić theme Ja proponuje coś bardziej estetycznego ,może xandgrey z małym editem :p albo można utworzyć swój własny them od wyglądu naprawde wiele zależy
Wysłany: 2008-12-24, 00:26
proponuje usunąć ten napis "do programu pozostalo...." i potem wstawic go jak sie zacznie 4 edycja;p
Mozna założyć temat z filmikami użytkowników o uczestnikach bo większość jest na serio świetna, a nie każdy wchodzi na danego uczestnika, a szkoda by było je przegapić;)
Nie wiem czy jest dział z teledyskami w których wystąpili uczestnicy YCD, nie znam jeszcze tak dokładnie forum, ale nic takiego nie znalazłam. Myślę, że to byłoby dość ciekawe dla osób, które nie są na bieżąco lub nie słuchają polskiej muzyki;]
Ponieważ nie mogę wysłać do nikogo wiadomości prywatnej zamieszczam to tutaj.
Informacja o nowej szkole tańca w Poznaniu, w której uczyć będą: Artur Cieciórski, Kasia Bień, Ania Kapera, Diana Staszewska, Anna Jujka, Roofi i kilka innych choreografów.
Szkoła otwiera się dopiero 4 września br.
Nie wiem czy ktoś z administratorów, moderatorów da jako art, czy może zamieścić to w info o szkołach tańca?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum