IMIĘ: Darek
NAZWISKO: Bujnowski
MIEJSCE POCHODZENIA: Warszawa
Moja przygoda z tańcem zaczęła się, gdy miałem 6 lat. Wtedy mama zaprowadziła mnie na zajęcia do „Świętokrzyskiego Klubu Tańca i Tańca Sportowego JUMP”. Moim pierwszym stylem było disco dance. Później zacząłem poznawać inne techniki. Obecnie tańczę modern, jazz oraz różne odmiany hip-hopu w otwockim „Reliese Dance Company”. Mam tam najwięcej znajomych i przyjaciół, z którymi przez ostatnie trzy lata spędziłem najlepsze chwile w życiu na wspólnych zawodach i wyjazdach. Na co dzień jestem uczniem klasy I d XLIV Liceum Ogólnokształcącego im. Antoniego Dobiszewskiego w Warszawie. Bardzo dużo czasu poświęcam tańcowi. Dlatego niewiele pozostaje mi go na inne zainteresowania lub hobby. Często tak mnie to pochłania, że ledwo wyrabiam ze szkołą. Tak już jest kiedy mamy marzenia i dążymy do nich. Mam nadzieję, że w programie „You Can Dance – Po prostu tańcz!” czeka mnie wspaniała przygoda i jedno z najlepszych doświadczeń w moim życiu.
Gdzie chciałbyś być za 10 lat i co chciałbyś robić?
Chciałbym być jednym z najbardziej pożądanych choreografów na świecie, który będzie przekazywał pasję, nowe tajniki i miał ciągłą zajawkę do tańca.
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Chyba trochę zgubiła go pewność siebie. O ile na castingu i warsztatach był świetny i zrobił na mnie duże wrażenie, tak po solówce na konferencji zaczęłam mieć pewne obawy jak sobie poradzi, ale nie skreśliłam go Pierwszy taniec nie był jeszcze taki zły, ale o hh jestem bardzo zła, bo miał świetną choreografię, a zatańczył jak rozgotowana klucha (aż mi się przypomniał duet Leal&Tomek ). Więc jak dla mnie wybór widzów bardzo dobry
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Zgadzam się z Ultrafioletową.
Oglądając jego występ castingowy, miałam wrażenie, że to miły, skromny i przede wszystkim utalentowany chłopak. Bardzo mi się podobało, że zatańczył coś w dwóch technikach. Na warsztatach pracował jak maszyna, wszyscy choreografowie go chwalili. A ja się jeszcze bardziej dziwiłam, że on ma tylko 16 lat.
Solo konferencyjne było już kilka razy gorsze niż castingowe, no ale dalej miałam nadzieję, że chłopak coś fajnego pokaże.
I, o ile jego średni występ w pierwszym odcinku mogłam usprawiedliwić stresem związanym z pierwszym występem, o tyle po drugim, upewniła się moja negatywna ocena Darka. Niby twierdził, że hh to jego technika, ale ten duet tańczył bez energii.
Dobił się jeszcze swoją reakcją na informację, że odpada.
Podsumowując:
Uważam, że jeśli przestanie być zbyt pewnym siebie, może zajść bardzo daleko, bo talentu mu, mimo wszystko, odmówić nie można. I tego mu życzę. O.
_________________ Podczas każdego tańca,
któremu oddajemy się z radością,
umysł traci swoją zdolność kontroli,
a ciałem zaczyna kierować serce.
Ostatnio zmieniony przez jemmaliny 2011-04-23, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
moim zdanie równie duży talent co za duża pewność siebie na początku programu. od niego tylko będzie zależeć, jak dalej pokieruje swoją karierą i czy pójdzie bardziej w strone hip-hopu, czy może w stronę modernu (patrz - duety z Adą Patłaszyńską).
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum