IMIĘ: Masza
NAZWISKO: Triputsen
MIEJSCE POCHODZENIA: Białoruś
Pochodzę z małego, białorusińskiego miasteczka Borysów, ale aktualnie mieszkam w Mińsku. Taniec jest dla mnie wszystkim. Pomimo tego, że zarabiam na życie tańcząc, nie lubię nazywać go "pracą". Praca kojarzy mi się z jakąś trudnością, a dla mnie taniec to sama przyjemność. Gdy tańczę, nie umiem powiedzieć, że jestem w pracy. Robię to, co przynosi mi przyjemność, satysfakcję, rozwój oraz dodatkowo dostaję za to pieniądze. Poza tańcem interesuję się psychologią, reżyserią oraz inscenizacją. Nie lubię siedzieć w miejscu, jestem ciągle w ruchu. Staram się jak najmniej odpoczywać, bo mam wtedy poczucie straty czasu. Wiem, że jestem w stanie sprostać każdemu wyzwaniu. Umiem brać sprawy w swoje ręce i ciężko pracować, aby osiągnąć cel. Uwielbiam pracować bez wytchnienia na 100%. Cenię sobie współpracę z innymi ludźmi, gdy mogę czerpać z ich doświadczeń.
Jakie oczekiwania/nadzieje wiążesz ze swoim udziałem w programie?
Mam nadzieję, że będzie to bardzo ekscytujące doświadczenie. Czekam z niecierpliwością, aby móc stanąć na scenie i zatańczyć. Poczuć, że jestem tam przed tysiącami widzów. Czekam na próby, ciekawe choreografie, nowe doznania i emocje. Mam nadzieję i chcę wierzyć, że program to początek wspaniałej przygody.
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Podobał mi się dzisiaj jej taniec, ale osobowościowo mnie nie przekonuje, a wręcz irytuje. Jakby dzisiaj ktoś miał odpaść, to właśnie ją bym wysłała do domu.
Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2011-04-14, 16:34
Wiedziałam, że Masza ma potencjał i zaskoczy nie jednego dała z siebie wszystko i oby tak dalej!
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
Świetnie zatańczyła, ale dalej jest mi ona obojętna i jakby odpadła to nawet bym za kilka odcinków nie pamiętała, że była w tej edycji jakaś Masha...
_________________ I edycja- Tito, Natalia
II edycja- Gieorgij
III edycja- Gabryś, Iza
IV edycja- Piter, Julka
V edycja- Kuba P, Paulina
VI edycja- Kuba, Adrian, Michał
Mi się wydaje że specjalnie dostaje pokrewne style do swojego żeby nie odpaść i żeby nie tańczyła solówek. Podoba mi się jak tańczy jazz ale chciałabym zobaczyć jak sobie poradzi w innej odsłonie
Mnie też irytuje swoją osobą...
_________________ Wyjątkowy człowiek jest jak czterolistna koniczyna. Spotykany rzadko ale daje wiele radości i nadziei na szczęście.
osobiście jestem ciekawa, co będzie z nią w przyszłości - mam tu na myśli jej słowa z Dzień Dobry TVN, kiedy stwierdziła, że chciałąby tańczyć w Polsce. wcale bym się za to nie obraziła:)
Ostatnio zmieniony przez Milkaycd 2011-05-22, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum