Kells, jesli chcesz takim postem podniesc na duchu nie wiadomo z jakieko powodu wiecznie obrazanego Andrzeja to s?dze, ?e jego przeciwncy mog? wykorzysta? to przeciwnko niemu: zaraz pewnie zaczn? si? posty typu, ?e teraz on chce upodlic Aleksa i na jego krzywdzie skorzysta? - niestety polska mentalno?? .
ja wierze, ?e ch?opak ma talent, a jak m?wi? prawidzwy talenent obroni si? sam. Niektorzy tancerze potrzebuj? show do dania o swoim istnieniu znac. A on stworzy? w?asn? szko?? bez potrzeby pokazywania sie w mediach.
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
ja rowniez nie wiem, dlaczego Andrzej jest wiecznie obrazany. i nie do pojecia dla mnie jest w tej sytuacji zachowanie Alka, jesli faktycznie jest tak jak mowi Kells (btw, skad takie informacje, Kells? )
ja wierze, ze (tak jak powiedziala cool) talent Andrzeja obroni sie sam, moze z mala pomoca zyczliwych mu ludzi, bo wciaz tacy istnieja i talent ma ogromny
Dowiedzia?am si? o tym ju? dawno, ale dopiero ostatnio dotar?o do mnie zachowanie Aleksa. Nigdy nie uda?o mi si? z nim odby? d?u?szej rozmowy, wi?c nie wiem jaki jest i jak bardzo si? zmieni?, ale to czego si? dowiedzia?am zszokowa?o mnie.
"Człowiek z prowincji w fabryce snów" - świetnie napisany artykuł o karierze (przede wszystkim zagranicznej, w Stanach Zjednoczonych) Aleksa Palińskiego, opublikowany dzisiaj na stronie głównej portalu Polska Ma Sens:
http://www.polskamasens.p...-w-fabryce-snow
Halo, nie śpimy! Co tu tak cicho? Nic Was nie rusza 7 edycja YCD? Chociaż tak po prawdzie to się nie dziwię – mnie też jakoś niespecjalnie rusza!
Znalazłem bardzo fajną rzecz: Seth Zibalese, amerykański tancerz i choreograf z Los Angeles (z tego, co wiem, uczestnik SYTYCD w USA i instruktor w Edge) tańczy do choreografii Alka Palińskiego podczas warsztatów prowadzonych przez Alka w Londynie w ramach International Dance Adventures. Mnie się cholernie, ale to CHOLERNIE podoba!!!
http://www.youtube.com/wa...A&feature=share
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum