El, a ja radziłbym Ci sprawdzić, zanim o czymś napiszesz, bo ja właśnie przed chwilą sprawdziłem to, i okazało się, że ktoś włamał się na prywatne konto Nicka na fb i Nick zamierza je teraz skasować. Prawdopodobnie napisała to ta osoba, która się włamała.
Swoją drogą, dla mnie Nick jest the best dancer of Australia, to tak przy okazji Mówię oczywiście o facetach
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Ostatnio zmieniony przez blackjack 2010-06-15, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-06-15, 21:03
blackjack napisał/a
Swoją drogą, dla mnie Nick jest the best dancer of Australia, to tak przy okazji Mówię oczywiście o facetach
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami. Ale widać, że El lubi takie sensacje.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
El, a ja radziłbym Ci sprawdzić, zanim o czymś napiszesz, bo ja właśnie przed chwilą sprawdziłem to, i okazało się, że ktoś włamał się na prywatne konto Nicka na fb i Nick zamierza je teraz skasować. Prawdopodobnie napisała to ta osoba, która się włamała.
Wiem o tym, ale napisał to dopiero wczoraj czy przedwczoraj (przynajmniej wtedy to przeczytałem
Ja nie wierzę że Nick to sam napisał, bo w programie wydawał się być raczej skromnym i sympatycznym facetem więc albo faktycznie ktoś mu się włamał na konto albo to był żart.
Choć dla mnie też był "da best dancer" i chciałam żeby wygrał
Wybaczcie, jesli dubluję już newsa, ale dopiero o tym przeczytałam. Nie będzie kolejnej edycji SYTYCD w Australii z powodu niskiej oglądalności tej ostatniej
Przepraszam, że odkopuję temat, ale chciałem się wypowiedzieć.
Mia napisał/a
Wybaczcie, jesli dubluję już newsa, ale dopiero o tym przeczytałam. Nie będzie kolejnej edycji SYTYCD w Australii z powodu niskiej oglądalności tej ostatniej
Niestety, a australijska wersja była najlepszą ze wszystkich (przynajmniej według mnie) SYTYCD AU zastąpi jakiś durny program (ponoć coś a'la America Best Dance Crew). Mam nadzieję, że odniesie wielką, żałosną porażkę Jakby nie mogli spróbować jeszcze raz i zmienić czas antenowy na poprzedni (niedzielę) Wiadomo, że ze środami im się nie uda
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum