jako uczestnik - oczywiście, że nie:D chyba, że zainwestowałabym w torbę na głowę i zmieniła imię i nazwisko:D bardziej chodzi mi o to, że fajnie byłoby wkręcić się na publiczność, ale to zależy od dnia castingu i miejscowości:)
osobiście przeczuwam, że emocji z mojej strony, jak już pisałam, nie będzie tyle co w poprzednich edycjach, w sumie to nawet jestem tego pewna;)
jeżeli miałabym coś producentom szepnąć do ucha to byłaby to nowa formuła top 6 - 3 występy na zasadzie losowanych par i 6 występów na zasadzie tańczę z uczestnikiem poprzedniej edycji jego styl - trochę na wzór SYTYCD (tyle, że oczywiście nie chciałabym mieć całej takiej edycji jak to miało miesjce w ich 7, ale jeden odcinek, dobra - nawet dwa - czemu nie?).
przepraszam z góry o tym, że piszę o nierealnych rzeczach jak znam naszą produkcję, jednak w sezonie ogórkowym pomarzyć zawsze można
_________________ Sebastian Piotrowicz, Kuba Frydrychewicz, Anna Andrzejewska.
a mi się podoba pomysł z all stars o ile zobaczyłabym tam ize, mrozka, tomka, wiole i michała :D:D
jak zwykle postaram sie jak najszybciej miec listę wszystkich 36 szczęśliwców:D
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
ja na castingach chętnie bym zobaczyła osoby takie jak Marcin Rębilas, Karolina Hussejn, Monika Czołpik, Kamila Drapało, Marika Netzel,Brajan Poniatowski, Sylwia Dymek, Paweł Kofman, Maciej Kuchta, Kinga Biegańska, Martyna Kapral - a nóż uda im się drugi raz ).
po drugie: mam nadzieje ze Asia Sokół w koncu dostanie swoją szansę!!!!
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
Cool - Iza w Holandii studiuje, więc nie odlatuj:D dwa odcinki by wystarczyły, byli uczestnicy mają błyszczeć teraz poza YCD w wielu projektach, o!
co do Asi Sokół - w grudniu mają premiere "Dziadka do Orzechów", więc sama jestem ciekawa, czy Caro rzuci się na castingi czy nie:) osobiście radzę również patrzeć, czy na castingu będzie Natalia Jóżwiak:) (tak, już mam przed oczami lirycal jazz w all-stars'owym ćwierćfinale z Sebastianem:D)
co do osób, któe już się pojawiały w YCD - Biegańska, Drapało, Abramowicz, Milcewicz, Kofman, Cybulska - yes:)
Cool - Hussejn ma na gowie All Purpose, Kuchta w jakimś spektaklu w Teatrze Roma tańczy, Netzel - Spoko coś się od YCD oddaliło, Kapral - zależy, czy nie postawi na mature:) za Brajanem nie przepadam, bywa.
ps. droga redakcjo, czekam cały czas na wywiad z pewną Panią:) przypomnijcie kulturalnie o odpowiedziach, ok?:D
_________________ Sebastian Piotrowicz, Kuba Frydrychewicz, Anna Andrzejewska.
jest dużo innych osób które nie były na castingach(albo o nich tam nie słyszałam) a są świetne. ja bym proponowała kogoś z np. Be2Be
Drapało bym też bardzo chętnie zobaczyła na castingu.
_________________ Wyjątkowy człowiek jest jak czterolistna koniczyna. Spotykany rzadko ale daje wiele radości i nadziei na szczęście.
Asia zgadzam się - dużo świetnych tancerzy w ogóle nie dostaje swojej szansy zeby przedstawic sie przed głównym jury ....a potem widujemy ich w najlepszych baletach swiata itp:).
teraz sobie jeszcze troszke pomarze: idealne byloby gdyby Maciejewski startował raz jeszcze ...........co jest niemozliwe zważając chociażby na odległość geograficzną w jakiej się póki co znajduje
nie rozumiem jakim cudem MJ jeszcze nie wzieli do programu....
MJ zdecydowanie bym była na tak
Jeszcze Sonia Felbur
O i Aladyn z FNF
Mariusz "Maniek" Kotarski, ale on chyba za granicą bardziej tańczy więc wątpię żeby przyszedł
+zapomniałam. Paweł Gajos jest świetny nie wiem czy widzieliście. jest mało znany ale dobry
_________________ Wyjątkowy człowiek jest jak czterolistna koniczyna. Spotykany rzadko ale daje wiele radości i nadziei na szczęście.
TOLEK! Marcin Mroziński,Julia Żytko
Ostatnio zmieniony przez Asiaaa_ 2011-11-11, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum