dziś po raz pierwszy iza nie wygląda źle. Dobrze,że poszli jednak p rozum do głowy i odziali ją w te czarne rajstopy;)
opening udany podobnie (o dziwo nawet mi się podobało;) pierwsza para;)
za to kinga wróciła chyba do starych stylistów-masakrycznie wygląda:)
boże!ja jestem nienormalna!
normalnie wszystko mi się dziś podoba!no może prócz stroju kingi:P
ale serio nie wiem czy to nie najlepszy odcinek 3 edycji ycd;) właściwie nie było,żadnych wpadek,wbrew temu czego się spodziewałam...jesli bym kogoś dziś eliminowała to chyba michała za to,że nie przyjmuje krytyki i kłóci się z jury:P gabrysiowi to daruję bo jest cholernie błyskotliwy;)
Czemu do cholery ten jazz dostala Ada z Gabrysiem? CZEMU? Juz bym scierpial gdyby dostali go Iza z Michałem, a najlepiej Wiola z Michałem. Moja ukochana piosenka, GENIALNA choreografia Jagielskiego tak spiep**** po prostu...Chce mi sie ryczec
Na razie bardzo przecietnie, mnie sie podobał bardzo bardzo bardzo latin dance Walc wiedenski rzeczywiscie ok, ale wydaje mi sie ze Gabrys zaczal "cfaniaczyc" :///
Modern nie widział mi się chaotyczne przejścia, 2 wyglądały jakby im nie poszły ;P
Latin dance, hmm... nie wiem dziwne.
Dancehall, hmm bardzo słabiutki,
Walc wiedeński, nawet dobry.
HH podobał mi się klimat tego tańca Wykonanie 4/6, ale klimat 5/6
ejjj teraz ten miał ją tulić, a nie wiadomo co zrobić. Taka laska mu wpadła w ramiona, a on zwieszka xD
Pamiętajcie fani Marcina, ma dzisiaj zmieniony numerek na 4!!! jego stary numerek przejął Gabryś:P Głosować !
Nadal nie widze innego finału jak Marcin, Wiola, Iza.
Cała trójka była dzisiaj mega.
Wszystkie solówki chłopaków były świetne. Iza i Wiola też super. Ada wyraźnie odstaje.
matko od rana mam jakies przeciwne uczucie ze odpadnie WIolka
odcinek super Wiolka z Marcinem pokazali ze w tej edycji jest ta 2 a reszta daleko za nimi(ewentualnie Iza sie zbliza)wszystkie tanice mi sie podobaly "druga seria" tancow byla lepsza od pierwszej HH Walc i Latn dance mi sie najbardziej podobaly
solówki chłopaków-wszystkie mi sie podobały,marcina oczywiście najbardziej:P
solówki dziewczyn-właściwie nie zrobiła namnie wrażenia żadna-w kółko to samo...nuuudyy...jedynie wiola jakieś tam emocje nowe pokazała.
głosujemy na nr 4;)
Michał odpadł szkoda, chciałem go w finale. Ej kurde nawet go polubiłem bardziej niż Mrożka ;] taaa besztajcie mnie Mea i eN
Jeszcze nie tańczył swojego stylu w duecie.
Więc Wasze plany nie do końca idealne, Iza leci.
Fakt bardziej zasługiwała na to miejsce niż Ada, ale jest co jest.
Jednak i tak bardziej szkoda mi Michała, w końcu mój imiennik
Jeeeenyyyyyy .. kto głosuje na tą nudną już siksę ADĘ?? Odeszła dziś zarąbista tancerka, którą widziałam w finale. Ada ma chyba DUUUUUUUUŻĄ i BOGATĄ rodzinkę :/ żal..
_________________ O tańcu nie da się pisać [...] taniec trzeba tańczyć ..
Ada odstajae od grupy miała bardzo słaba solówke to ze odpadła Iza świadczy o tym że publicznośc zdała sobie sparwę z faworyzowania jej Michał szkoda mi go ale myślę ze i tak da nam o sobie usłyszec Izy nie jest mi szkoda mamuska da jej kase i poleci na Brodway( sorki za taką sczerośc i uszcepliwośc)
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum